A A A

Na de door alles en iedereen verguisde verhuurdersheffing, ( het woord komt niet eens in het woordenboek voor!!)heeft onze alwetende minister Blok weer een volgend groots idee, “de wijkaanpak is geen taak van de wooncorporaties”. Goed gedaan jochie, je schrijft nog eens geschiedenis.

Misschien krijgen wij als eenvoudige huurders nog een uitleg wie dan wel de wijkaanpak gaat verzorgen? in plaats van een paar algemeen plaatsen te laten optekenen door de pers, of is het zo, dat wanneer de wijkaanpak bij de corporaties is weg bezuinigd dat de bewoners van huurwoningen zelf maar moeten zien hoe of ze de problemen in de wijk aanpakken?.

Deze minister van bezuinigingen, die bezig is met alles en iedereen onderuit te schoffelen zou er naar mijn idee goed aan doen om eens te luisteren naar het omveld in plaats van zijn eigen dogmatische gedachten te blijven uitvoeren Zie Leefbaarheid in de buurt en de rol van woningcorporaties waar niemand bij gebaat is en er alleen maar verliezers zijn, behalve de schatkist.