A A A

Van links naar rechts: Edwin, Rachel, Wido, Sherida, Colly, Henk, Wilma, Erwin en Piet

Voorzitter: mevrouw Wilma van Lijf-Roskam


2e Voorzitter: Piet Lautenbach


Pennigmeester: Edwin Kuster


Bestuurslid: Wido Scholte

Als bestuurslid van de HVA zet ik mij vooral in om de belangen van onze huurders bij Ymere en de gemeente Almere te behartigen. Dat doe ik niet alleen vanuit de HVA, maar ook als bestuurslid (secretaris) van de koepel van Almeerse huurdersverenigingen: 3HO. Zo maken wij samen met de gemeente en de drie woningcorporaties in Almere afspraken over de nieuwbouw en betaalbaarheid van de sociale huurwoningen, maar bijvoorbeeld ook over zaken als het leefbaar houden van onze wijken. Verder vertegenwoordig ik de HVA in de koepel van alle huurdersverenigingen van Ymere: SHY. In SHY komen de belangen van de huurders in Almere, Amsterdam, Haarlem en Haarlemmermeer samen. Ik vind dit leuk werk om te doen omdat ik altijd werkzaam ben geweest in de volkshuisvesting.


Bestuurslid en (tijdelijk) Secretaris : Colly Bouman

Mijn naam is Colly Bouman en ik ben sinds 1 juli 2021 (algemeen) bestuurslid bij de HVA.
Sinds 2018 huur ik een nieuwbouwwoning bij Ymere en ik kan zeggen dat ik een blije huurder ben! Met de HVA hoop ik mijn steentje bij te dragen zodat steeds meer huurders dit zullen kunnen zeggen. Mijn motto: “Woongenot is één van de belangrijkste elementen van dagelijks geluk.”


Bestuurslid: Rachel

Mijn naam is Rachel en ik ben bestuurslid bij de HVA.
Ik ben de contactpersoon oftewel communicatiemedewerker en het aanspreekpunt voor alle bewonerscommissies (bc) in Almere. Zij kunnen bij mij terecht als er vragen zijn over de leefbaarheid in en rond het huis/complex.
Zo ben ik er ook voor andere huurders van een sociale woning van Ymere.

Bent u geïnteresseerd om zelf een bewonerscommissie te starten? Ik help u graag met raad en daad en begeleid u door alle stappen heen.
Via deze link kunt u uw gegevens achterlaten. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op!


 Onderhoud website: Erwin Versteeg

Ik zet mij in voor het digitale gedeelte van alle informatie die wij aan u presenteren. Met de website proberen we moeilijke vraagstukken en vergaard nieuws omtrent sociale huren om te zetten in een tekst die voor een ieder te begrijpen is. Als huurder weet ik waar u tegenaan kunt lopen en welke mogelijkheden er zijn.


Leden service: Pilar Kuster