A A A

Na het opzetten van de tent geholpen door veel vrijwilligers en het indelen van de tafels en stoelen, was men klaar om de bewoners te ontvangen Na een welkomst woord van de secretaris en wat inhoudelijke mededelingen kon de BBQ met een welkomst drankje beginnen met op de achtergrond gezellige muziek.

Het weer was wat wissel vallend maar met een goede temperatuur. Ook de bewoners waren in een beste stemming naar de BBQ toegekomen. En met 75 % van de bewoners was de tent goed gevuld.

Na gezellig met elkaar contact te hebben gemaakt onder het genot van een drankje en een hapje kon om 17.00 uur de BBQ beginnen.

Voor een ieder was er genoeg te eten en te drinken naar tevredenheid van de bewoners.

Na de BBQ was er nog gelegenheid om wat na te babbelen en uiteraard ook weer onder genot van een bakje koffie. Daarna zijn de bewoners van de flat weer huiswaard gekeerd voldaan en met een goed en positief gevoel. Ook werd de bewonerscommsie bedankt voor hun geweldige inzet.

Daarna moest alles weer opgeruimd worden en met inzet van diverse vrijwilligers kon de bewonerscommissie van de flat met een en goed gevoel deze BBQ om 20.00 uur afsluiten.

Voor velen een dag om te herhalen.

Met vriendelijk groet,

Namens de Bewonerscommissie