A A A

Huurdersvereniging Almere
Met onze huurdersvereniging doen wij ons uiterste best de belangen te behartigen van alle huurders van Ymere in Almere. Wij doen dit in samenspraak met Ymere, de gemeente en andere corporaties, maar ook in nauwe samenwerking met de overige huurdersverenigingen van Ymere in Amsterdam, Haarlem en Haarlemmermeer.
Ons team combineert gezelligheid met gedrevenheid. In ons bestuur is ruimte gekomen voor twee nieuwe bestuursleden. Voor het gemak gebruiken wij “hij” in de omschrijving van de werkzaamheden, maar natuurlijk geldt deze advertentie voor iedereen. Het betreft vrijwilligerswerk, waar een vergoeding voor gegeven wordt en onkosten gedekt worden. Het werk neemt gemiddeld 2 à 4 uur per week in beslag.

Wij zoeken:

- een nieuwe secretaris
- een algemeen bestuurslid

Secretaris: In het kort gezegd is onze secretaris ons informatiepunt voor bestuurders en mensen buiten de vereniging. Hij verzorgt de correspondentie naar buiten en zorgt dat het bestuur op de hoogte is van alle kwesties die per post of mail binnenkomen. Hij bereidt samen met de voorzitter de vergadering voor, stuurt alle stukken op tijd naar de bestuursleden en zorgt voor de verslaglegging.

Algemeen Bestuurslid: Wij zoeken specifiek iemand met beleidsmatig inzicht, die mee wil denken en praten met de andere huurdersverenigingen van Ymere over het beleid. Op deze manier kunnen wij zoveel mogelijk onze invloed uitoefenen en zo goed mogelijk opkomen voor de belangen van de huurders. Samen werken we aan een visie waarbij betaalbaarheid en leefbaarheid hoog in het vaandel staan. Wij worden hierbij professioneel ondersteund door een onafhankelijk bureau dat gespecialiseerd is in het huisvestingsbeleid.

Mocht je je in één van deze functies herkennen, nodigen wij je van harte uit om contact op te nemen en kennis te komen maken. Je kunt je schriftelijke reactie sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

We kijken er naar uit je te ontmoeten en nader kennis te maken!