A A A

Zaterdag 26 januari vierde de HVA haar 20 jarig bestaan.

22 Januari 1992 werd deze vereniging in het leven geroepen om bewoners van Ymere bij te staan met eventuele huurdersvragen over woningcorporatie Ymere.

De feestelijkheden vonden plaats met een receptie van 15 tot 17 uur in het van der Valkhotel aan de Veluwedreef, met aansluitend een diner-buffet voor genodigden.

Op de druk bezochte receptie waren o.a. aanwezig de directieleden van Ymere (Pieter de Jong en Pieter-Jan Datema), bestuurders van de huurdersorganisaties de Alliantie en Goede Stede, Het SBO uit Amsterdam en Haarlem. ASW (Eef Meijerman en Huub de Boer), SHY (Jan van de Roest) en oud-bestuurders van HVA. Ook mochten wij twee Gebiedconsulenten, Annemie Sanders en Simone Damhuis van de vestiging Ymere-Almere welkom heten.

Ook bestuurders met partners van bewonerscommissies van Ymere Almere waren aanwezig. Hen werd t.g.v. het 20 jarig bestaan door HVA voorzitter Piet Lautenbach in april een geheel verzorgd dagje uit in het vooruitzicht gesteld.

HVA werd door Pieter de Jong, Eef Meijerman en Jan van de Roest met felicitaties en lovende woorden in het zonnetje gezet.

Scheidend Ymere-Almere directeur Datema werd verrast met de jaarlijkse Henk Hutprijs die hij ontving voor het vele en goede werk voor de sociale Almeerse woningmarkt in de afgelopen 7 jaar.

Wij danken al onze gasten voor de onvergetelijke dag die we samen met hen mochten beleven