A A A

WIST U DAT YMERE EEN DIGITAAL KLANTEN PANEL HEEFT?

En dat Ymere samen met de huurders belangen verenigingen plus het SHY druk bezig zijn om dat project handen en voeten te geven?.

Daarvoor hebben we de medewerking van u als huurder/koper nodig om ongeveer 4 maal per jaar aan een onderzoekje van een paar minuten mee te werken waaruit belangrijke gegevens gehaald kunnen worden die kunnen bijdragen aan, belangrijke inzichten in uw huis, straat, wijk, dienstverlening, service, onderhoud enz.

Uit de laatste cijfers is gebleken dat het aantal deelnemers in Almere beduidend achterloopt bij het landelijk gemiddelde, dat zouden wij graag willen veranderen en daarom willen wij u vragen om u op te geven voor het digitaal klantenpanel , Ja, ik meld me aan als panellid! zodat we ook in Almere een betrouwbaar inzicht kunnen krijgen in de wensen/vragen van bewoners.

Na afloop van ieder onderzoek, hoort u binnen enkele weken de uitkomsten. Ook laten we u snel weten wat we met de resultaten doen.

U kunt zich makkelijk weer uitschrijven als u niet meer mee wilt doen

Privacy
De gegevens die u invult, worden alleen gebruikt voor onderzoeksdoeleinden. Er worden geen gegevens aan uw dossier gekoppeld, de resultaten worden anoniem verwerkt

Met vriendelijke groeten

Bestuur, Huurders Vereniging Almere.