A A A

Daar het voor ons als HVA niet doenlijk is iedereen persoonlijk te benaderen, willen wij toch langs deze weg een ieder die de vereniging een warm hart toedraagt, een fijn en gezond nieuwjaar toewensen.

Als Huurders Vereniging Almere hebben we op de valreep van het oudejaar een samenwerkingsverband in Almere gevormd met onze zuster verenigingen van Goede Stede en de Alliantie, om gezamenlijk het hoofd te kunnen bieden aan de problemen die ook in Almere rond de prestatieafspraken en wonen en zorg tussen de gemeente en de wooncorporaties op ons afkomen.

Omdat bovengenoemde onderwerpen in het komende jaar in een beslissende fase zullen komen, is het van essentieel belang om als huurdersbelangen verenigingen met één stem naar buiten te komen.

Dit houdt in dat op de vrijwilligers van onze verenigingen weer een groter beslag op de vrije tijd gelegd zal worden dan nu al het geval is, we zullen het echter met volle overgave blijven doen, in de overtuiging dat participatie goed is, maar je er wel bovenop moet blijven zitten om het te laten werken.

Gezondheid en geluk gewenst in 2014

Piet Lautenbach HVA